“Emniyet kemeri ile hayata bağlanın”

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Trafik Güvenliği Platformu’nun düzenlediği “Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlanın” Projesi’ne destek verdi...


Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Trafik Güvenliği Platformu’nun düzenlediği “Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlanın” Projesi’ne destek verdi.
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Trafik Güvenliği Platformu’nun düzenlediği “Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlanın” Projesi’ne destek verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikle, trafikte azami hız sınırlarına uyacaklarına ve emniyet kemeri takacaklarına dair taahhütname imzaladılar. Törene Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürü Erbil Karaca, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Geçer, Bölge Trafik Şube Müdür Yardımcısı Murat Kızmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Muhlis Öztürk ve Kazım Kurtoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdinç Bozkurt ve Süleyman Hasanoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.
“KAYINVALİDENİZE BİLE TAKTIRIN”
Programın açılış konuşmasını yapan Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürü Erbil Karaca, amaçlarının ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaları önlemek olduğunu vurgulayarak, “Yılda ortalama 4 bin kişi ölüyor, 250 bin kişi de yaralanıyor” dedi. Trafik kazalarının en çok, insanlarının evinin 30 kilometre çevresinde gerçekleştiğini dile getiren Karaca, dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek, “Kemeri yanınızdaki eşimize, dostumuza, kayınvalidemize bile taktıralım” diye konuşması, salonda gülüşmelere neden oldu. Emniyet kemeri sayesinde ölümlü kazaların yaralanmalarla, ağır yaralanmalı kazaların hafif yaralanmalarla atlatılabileceğine dikkat çeken Karaca, “Emniyet kemeri ile hayata bağlanın” dedi.
DESTEKLEYİCİ SUNUM İLE DEVAM
Açılış konuşmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nce hazırlanan, konu ile ilgili bilgilendirici bir sunum izlendi. Trafik kazaları konusunda, izleyicilerin daha da bilgilenmesini amaçlayan sunumun ardından Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set kürsüye çıktı. Projeyi önemsediklerini ifade eden Set, “Kendimizi, ailemizi, yaşamı seviyorsak herkesin kurallara uyması gerekiyor. Toplum olarak bu projeye sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.
İMZALAR ATILDI
Sunum ve konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri taahhütnameyi karşılıklı olarak imzaladı.

#

27 Ara 2013 - 13:32 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.