Emniyet Müdürü Çelik, Medyaevi’ni ziyaret etti

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İzmit’te bulunan Medyaevi’ni ziyaret ettiGazeteciler Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Halit Yılmaz ve yönetiminin organiz...

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İzmit’te bulunan Medyaevi’ni ziyaret etti

Gazeteciler Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Halit Yılmaz ve yönetiminin organize ettiği ve otomobil sahibi cemiyet üyelerinin kent merkezindeki park sorununu çözecek olan araç basın kartı konusunu görüşmek ve bilgi almak üzere Medyaevi’ni ziyaret eden Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, düzenlenen bir kahvaltılı toplantıya katıldı. Yeni kartların uygulaması konusuna yardımcı olmaları düşünülen trafik polislerinin de katıldığı toplantıda hak sahiplerine kartları da dağıtılırken, aynı zamanda uygulamanın da nasıl olacağına karar verildi.

#

20 Ara 2012 - 16:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.