Emniyetten Topaca’ya ziyaret

  İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Türk Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde dün Vali Ercan Topaca’yı ziyaret etti...

 

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Türk Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde dün Vali Ercan Topaca’yı ziyaret etti. Yarımel, ziyaretinde hazırlanan programı ve resepsiyon davetiyesini de Topaca’ya sundu. Ziyarette İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Geçer ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ali Çavdar da hazır bulundu.

 

KURUMLARIN YAŞI ÖNEMLİDİR

Ziyarette konuşan Vali Topaca, “Kurumların yaşı önemlidir. 169 yılı geride bırakan polis teşkilatımız cumhuriyetten daha eskilere dayanıyor. Bu kurumsal anlamda bir olgunluk, tecrübe, bilgi birikimi anlamına gelir. Ülke güvenliğinin, asayişinin sağlanmasında insanların huzur içinde hayatını devam ettirmesi, bu tecrübe bu düzeni sağlayamaya yansıyor” dedi.

 

DEVAM ETTİRECEĞİZ

Polisi gördüğü zaman korkan, titreyen vatandaş değil, polisi gördüğü zaman kendisini güvende hisseden bir anlayışı benimseyeceklerini dile getiren Topaca, “Polise güvenen bir anlayışın oluşmasını istiyoruz. Vatandaşın polisten güç alması, ondan korkmaması, güvenmesi hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Polisimiz de demokratik anlamda hoşgörülü, vatandaşa saygılı hizmet anlayışla hizmetlerine devam ettirecektir” diye konuştu.

 

MOBESE’LER YAPILIYOR

Kocaeli polisinin yaklaşık 170 yıllık tecrübesini hizmete yansıtabildiğini dile getiren Topaca, şöyle konuştu: “Kocaeli bir huzur kenti. Polisimizin büyük gayretleri var. Arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Şu an 4 ilçemizde MOBESE sistemi aktif, 8 ilçemiz için de çalışmalar sürüyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandı, şu an üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Sene sonuna kadar çalışmalar biter. Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

#

07 Nis 2014 - 14:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.