“En büyük projemiz Gebze halkını mutlu etmektir”

Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sadece altyapı yapan değil şehir kimliği ya...


Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sadece altyapı yapan değil şehir kimliği yaratan, sosyal-kültürel yönden insanları mutlu eden bir anlayışla yola çıktık” dedi

SOSYAL BELEDİYECİLİK
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hemşeri ve kültür derneklerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Belediye hizmetleri ve hayata geçirilen projeler hakkında vatandaşlara sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Derneği’nde düzenlenen toplantıda 4,5 yıllık çalışmalarını anlattı. “Bizim en büyük projemiz Gebze halkını mutlu etmektir’ diyerek yola çıktık” sözüyle sunumuna başlayan Başkan Köşker, “Sadece altyapı yapan değil şehir kimliği yaratan, sosyal-kültürel yönden insanları mutlu eden bir anlayışla yola çıktık. Gebze için çok şey yaptık ama bitmedi, yapacağımız çok proje var. İnanç, samimiyet ve hedef önemli. Gebze marka şehir olacak dedik. Yaptığımız çalışmalarla ulusal ve uluslar arası ödüller aldık, bu ödülleri halkımızın adına aldık ve gurur duyduk. Sadece altyapıyla uğraşan belediye değil, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katkı sunduk” ifadelerini kullandı.

GEBZE’MİZİN HİZMETKÂRIYIZ
“Gebze değişimi siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle başlattık” diyen Başkan Köşker, Hem insanlarıyla, hem altyapısıyla hem de kültürel yönden önemli değişiklikler yaşıyoruz. Gebze Belediyesi’nin 100 yıllık tarihinde 67 park yapılmışken biz sadece 4,5 yılda bu kadar park 64 park kazandırdık. 211 kilometre doğalgaz hattı döşendi. Elektrik trafolarını yeraltına alıp trafoların yerine mini semt meydanları kazandırdık. Eskihisar başta olmak üzere sahil düzenleme ve yeşil alan çalışmalarımızla halkımıza nefes aldırdık” şeklinde konuştu. “Gebzeli hemşerilerimizin hizmetkarıyız” diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasının devamında, “Gebze’miz marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

DAHA MODERN YARINLARA
Hizmetlerimizin temelinde bu kentin güzel insanları var. Halkımızın her zaman yanında ve emrindeyiz. Tıpkı gönül kapımız gibi makam kapımız da sonuna kadar makamın gerçek sahibi olan siz değerli hemşerilerimize açık. Gebze’mizi el ele vererek daha modern yarınlara birlikte taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker slayt eşliğinde tamamladığı sunumun ardından dernek üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Dernek Başkanı Metin Baytöre ve yönetimi, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda dernek üyesi vatandaş katıldı.

#

12 Eki 2013 - 17:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.