En sevdiği raketi Belgin'in tabutu başına bırakıldı

İzmit’in en eski esnaflarından biri olan Belgin Ticaret’in sahibi Ali Rıza Belgin geçtiğimiz gün vefat etti. İzmit’in ilk Arçelik Bayisi olan 91 yaşın...

İzmit’in en eski esnaflarından biri olan Belgin Ticaret’in sahibi Ali Rıza Belgin geçtiğimiz gün vefat etti. İzmit’in ilk Arçelik Bayisi olan 91 yaşındaki Belgin’in yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı vefat ettiği öğrenildi. İzmit’te oturan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Gülten Belgin ile evliliğinden Nur, Banu ve Ahu ismiyle 3 çocuğu ve 6 torunu bulunuyordu.

 

YOĞUN KATILIM

İlk büyük mağazacılık anlayışını İzmit’e taşıyarak Belginler Müessesini kuran rahmetli Faik Nüzhet Belgin’in oğlu 91 yaşındaki Ali Rıza Belgin Fevziye Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, KYÖD Başkanı Mehmet Toker, İzmit Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Haluk Cem Gökmen, Belgin’in sevenleri ve yakınları katılım gösterdi.

 

YAKIN DOSTU GALATASARAY SPOR KULÜBÜ BAŞKANI DURSUN ÖZBEK ÇELENK GÖNDERDİ

Onlarca kurum ve kişi cenazeye çelenk gönderirken Sporcu kimliği ve spora olan desteği ile bilinen Belgin’in yakın dostu olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’te çelenk gönderdi. Fevziye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenazenin ardından Ali Rıza Belgin’in naaşı Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.  Ahmet HAZER

cenaze-001.jpg

img_3065.jpg

img_3082.jpg

katilim-043.jpg

yakinlari-001.jpg

sefa-006.jpg

#

19 Eki 2017 - 14:11 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.