Engelli bayana sevindiren yardım

Sevda Bingöl, doğuştan felçli, elleri ve ayakları tutmayan, kendi başına ihtiyaçlarını göremeyen yüzde 90 engelli bir bayan. Bakımını annesi ve kardeş...

Sevda Bingöl, doğuştan felçli, elleri ve ayakları tutmayan, kendi başına ihtiyaçlarını göremeyen yüzde 90 engelli bir bayan. Bakımını annesi ve kardeşleri yapıyor. Bugüne kadar birçok yere başvuru yaptı fakat olumlu bir sonuç alamadı. Bir rastlantı üzerine Kimse Yok Mu Derneği’nin kumbara görevlisine Sevda Bingöl’ün durumu ulaştı. Kimse Yok Mu Derneği de Sevda Bingöl’e tekerlekli sandalye ve giysi yardımında bulundu. Sevda Bingöl, “Kimse Yok Mu Derneği’ne ve gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Sonunda sesimi duyan birileri oldu. Bir gün bu kapıdan kimseye muhtaç olmadan çıkabileceğim ümidini yitirmiştim ama artık ben de dışarı çıkıp gezebileceğim. En önemlisi ise annemin yükü azalacak” dedi.

#

16 Tem 2011 - 12:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.