Engelli çocukların mutlu günü

İzmit Belediyesi Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na (SHÇEK) bağlı Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkez’inde kalan çocukları konuk etti. Korum...

İzmit Belediyesi Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na (SHÇEK) bağlı Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkez’inde kalan çocukları konuk etti. Koruma ve bakım altında bulunan 30 engelli çocuk İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Mc Donald’s işbirliği ile güzel bir gün geçirdiler. Çeşitli yiyecekler ikram edilen çocuklar, palyaço ile eğlenip verilen hediyelerle mutlu oldular. Çocukların mutluluğuna İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has da ortak oldu. Has, sık sık bu tür etkinliklerle engelli çocuklarla bir araya geldiklerini söyledi.

#

29 Mar 2011 - 14:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.