Engelliler, her şeye rağmen çok eğlendi

Engellilere yardım amacıyla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen gecede salon boş kaldı. Protokol üyelerinin ilgi göstermediği gecede, engelliler her şe...

Engellilere yardım amacıyla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen gecede salon boş kaldı. Protokol üyelerinin ilgi göstermediği gecede, engelliler her şeye rağmen doyasıya eğlendi.

Gündoğdu Bedensel Engelliler Derneği ile Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi tarafından düzenlenen Engelliler Gecesi önceki akşam Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Engellilere yardım amacıyla düzenlenen geceye ilgi bir hayli azdı. Siyasi parti mitingleri, aday tanıtımları, özel toplantılar ve konserler için dolup taşan Atatürk Spor Salonu, bu anlamlı günde boş kaldı. Protokol üyelerinin ilgi göstermediği etkinliğe gelenlerin sayısı, engellilerle birlikte 250 kişiyi geçmedi.

YARDIM AMAÇLI
Gündoğdu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Fatih Aydın’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğin biletleri de 10 TL’den satılırken, gecede, 4 akülü araç ve 20 özellikli araba almak hedeflendi. Aralarında ünlü şarkıcı Hülya Polat’ın da bulunduğu gecede birçok sanatçı sahne aldı. Gece öncesinde 2 bin bilet satılmasına rağmen 250’ye yakın kişi geldi. Vali Yardımcısı Ali Sözen, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamdi Kadıoğlu’nun engellileri yalnız bırakmadığı etkinlikte her şeye rağmen eğlence doruktaydı.

POLAT COŞTURDU
Açılış konuşmasını yapan Aydın, “Hepimiz engelli adayıyız. Engelli olmak toplumdan kopmak değildir. Devletimiz çalışmalar yapsa da yeterli olamamıştır. Halk olarak destek vermeye çalışıyoruz” dedi. Kadıoğlu ise, “Bu tür etkinlikleri daha fazla yapmalıyız” diye konuştu. Konuşmaların ardından sırayla Zeki Uçkan, Ritim Kord, Dilek Şengül, Recebim ve Hülya Polat sahne aldı. Gecenin kapanışını yapan Polat, engellilerin yüzlerini güldürdü.

#

11 May 2011 - 16:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.