Engelliler Yıldız, sahipsiz kalmasın

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 2014-2015 sezonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda yapılan Tekerlekli Sandalye Bölges...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 2014-2015 sezonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda yapılan Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol A Grubunda mücadele eden Kocaeli Engelliler Yıldızspor Kulübü, Derince Saray Sofrası’nda akşam yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelip, durum değerlendirmesi yaptı.

 

SARAY SOFRASI’NDA BULUŞTULAR

Üç yıldır ilimizde Bedensel Engelli vatandaşların spor yapmaları için kurulan Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü, basın toplantısı düzenleyip, yeni sezonla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 2014-2015 sezonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda yapılan Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol A Grubunda mücadele edecek olan Kocaeli Engelliler Yıldızspor Kulübü, Derince Spor Salonu’nda  İzmir Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü ile basketbol maçı yaptı.

 

GÜÇLÜ RAKİPLERLE MÜCADELE EDİYORLAR

Yıldız Spor Kulübü, güçlü rakipleri Eşkişehir Engelliler Spor Kulübü, Çanakkale Boğazgücü, İzmir Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü, İzmir Rehabilatasyon ve Spor Kulübü, İzmir Buca Belediyesi, İstanbul Türev Engelliler Spor Kulübü, Aydın Engelliler Spor Kulübü ve İstanbul Dosluk Engelliler Spor Kulübü takımları ile karşılaşacak. Çift devreli lig esasına göre oynanan maçlar sonunda Gruplarında bir ve ikinci olan takımlar Play-Off grubuna yükselecek. İlk yarı 11 Ocak 2015’te sona erecek. İkinci yarı 7 Şubat 2014 başlayıp, 12 Nisan 2015’te sona erecek.  15 Nisan sonrasında Play-Off grubu maçları start alırken, iki grupta ilk iki sırayı alan takımlar 1.Lig’e yükselecek.

 

BAŞKAN YILDIZ TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

Saray Sofrası’nda verilen yemeğe  Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Yıldız, yönetim Kurulu üyeleri Şaban Eraslan ve Selami Akdemir, Antrenör Erdinç Kılıç,  sporcu Eray Oruç, KASKF Başkanı Murat Aydın, Derince Birlikspor yönetim kurulu üyeleri Bekir Sargın ve Mustafa Kelsoy katıldı. Yemekte konuşan Başkan Hüseyin Yıldız, “Tüm spor severleri salona davet ediyoruz. Bize destek versinler. Geçen sezon maç yaptığımız illerde çok sayıda taraftarlar takımlarını destekledi. Biz burada yalnız 15 seyirciye oynuyoruz. Kocaeli halkımızın yanımızda olmasını bekliyorum, yeni sezon hayırlı olsun” dedi.

 

MURAT AYDIN KULÜBE DESTEK VERİLMESİNİ İSTEDİ

KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasında “Bu yemek davetine beni çağırdıkları için başta Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Yıldız ve yöneticiler Şaban Eraslan ve Selami Akdemir kardeşime teşekkür ederim. Yeni sezon başta sizlere ve tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olması isterim. Başta bu kulüp ne zorluklar içinde mücadele ettiğine tanık oldum. Yardım ettim, etmeye de devam edeceğim. Bugün yemekteysek yarın da antrenmanda onlarla maç yapıp, beraber olduğumuzu göstereceğiz. Bu kardeşlerimizi sahip çıkacağız. Bugün bir arabanını maliyeti yüksektir. Biz bu konuda girişmelere başladık. Kulübümüz geçen yıla göre çıta yükseldi. Sporcu sayısında artış oldu yürekten kutlarım” dedi.

#

10 Kas 2014 - 11:58 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.