Engellilerin sıkıntılarını ilgili yerlere taşıyacağız

Kocaeli Engelsiz Yaşam Derneği 2017 yılında yapılacak faaliyetler için bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Ata Doğan başkanlığındaki toplantıya der...

Kocaeli Engelsiz Yaşam Derneği 2017 yılında yapılacak faaliyetler için bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Ata Doğan başkanlığındaki toplantıya dernek yöneticileri Yıldız Uğurlu, Erkan Kaya, Davut Akçay, Arzu Uğurlu, Ramazan Yeğin katılım sağladı.

 

“SIKINTILARI AKTARACAĞIZ”

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan başkan Mehmet Ata Doğan, “Gündemin her an değiştiği, çok yoğun olduğu bir dönemdeyiz. Bizler de sivil toplum örgütleri olarak normalleşmenin sağlanabilmesi için katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Tüzüğümüzde belirtilen amaçlarımız doğrultusunda engellilerin yaşadığı sıkıntıları ilgili yerlere aktarıp çözümünü sağlamaya çalışacağız” dedi.

 

“HERKESİN DESTEĞİNİ İSTİYORUZ”

Doğan, “Bu doğrultuda 2017 yılında yapılacak etkinlikleri ve projeleri planlamaya başladık. 2017’de engellilerin erişimi ve sosyal hayata katılım projelerine ağırlık vereceğiz. İlgili kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri sağlamaya ve kentte gelecek için iz bırakmaya çalışacağız. Herkesin desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.

#

18 Oca 2017 - 12:22 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.