Eniştesi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı

İzmit Yeni Şehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:126 adresinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Vahdet Turcan eniştesi tarafından bıçaklanarak y...

İzmit Yeni Şehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:126 adresinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Vahdet Turcan eniştesi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Alınan bilgiye göre Ömer ile Müjgan Turcan çiftinin damadı olan Serdar K. kendilerine bakmadığını ileri sürerek aralarında tartışma ve kavga çıkarttı.


PUSUDA BEKLEDİ

Turcan ailesinin önceki akşam hep birlikte yedikleri yemeğin ardından Ömer Turcan, hurda kağıt toplamak için evden çıktı. Bir süre sonra eve gelen bir çocuk kapıya çıkan Vahdet Turcan’a, “Baban bayıldı. Hemen gel” diyerek evden dışarı çıkmasını sağladı. Pusuda bekleyen eniştesi Serdar K. ile babası Erdal K. evden çıkan gencin üzerine saldırdı.

 

BOĞUŞMACA YAŞANDI

Bir müddet boğuşmaca yaşanan olayda enişte Serdar K. üzerindeki bıçakla kayınçosunun kalbinin üstüne ve sağ ile sol kollarına bıçak sapladı. Kanlar içinde yere yığılan genci hemen yakınları kendi imkanlarıyla Kocaeli Devlet Hastanesine götürdü. Burada müşahede altına alınan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


ŞİZOFREN RAPORU VAR

Büyükşehir Belediyesi temizlik işlerinde çalışan ve şizofren raporu olduğu öğrenilen Serdar K. ve babası Erdal K. olaydan sonra kayıplara karıştı. Kayınçosunu bıçaklayan Serdar K. isimli damadın bundan 2 yıl önce de yine kayınçosu Vahdet Turcan’a balta ile saldırdığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Nuri AKÇAHARMAN

#

18 Eki 2014 - 22:08 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.