Ensest fuhuş çetesi!

Teyzesiyle birlikte olan genci şikayet eden annesi büyük bir şebekeyi ortaya çıkardı;İzmit’li Cihan A. önce teyzesi Ayşe Ö. ile birlikte oldu. Ardında...

Teyzesiyle birlikte olan genci şikayet eden annesi büyük bir şebekeyi ortaya çıkardı;

İzmit’li Cihan A. önce teyzesi Ayşe Ö. ile birlikte oldu. Ardından diğer teyzesi C. A’yı pazarladı. Olayı kardeşinin evine ziyarete giden Cihan A.’nın annesi F.D. ve diğer teyzesi C.Y. ortaya çıkardı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün önceki gün düzenlediği fuhuş operasyonu sonrasında akılarla durgunluk veren detaylar ortaya çıktı. İddialara göre yaklaşık 3 ay önce F.D. isimli bir bayan ve kız kardeşi C.Y. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. F.D. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne oğlu Cihan A. (25) hakkında şikayette bulundu. Oğlunun kimi kadınları zorla fuhuşa zorladığını, teyzesi Ayşe Ö. (27) ile dost hayatı yaşadığını ve diğer teyzesi C.A.’yı da fuhuş yapmak için zorladığını belirten F.D. emniyet güçlerinden gereğinin yapılmasını istedi.

3 AY SÜREN TAKİP
Kocaeli Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri F.D.’nin şikayeti üstüne oğlu Cihan A.’yı takibe aldı. Yaklaşık 3 ay süren takip sonrasında akıllara durgunluk verecek ilişkilerde bulunan bir fuhuş çetesi ortaya çıktı. İddialara göre Cihan A. birkaç senedir Derince Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan öz teyzesi Ayşe Ö. ile dost hayatı yaşıyordu. Ayşe Ö.’nin evinde kalan ve karı koca hayatı yaşayan Cihan A. bir süre sonra arkadaşları inşaat işçisi Mustafa S. (20), kahveci İsmet A. (38), “Orti” lakaplı boyacı Muhammed Ç. (40) ile birlikte kimi kadınlara zorla fuhuş yaptırmaya başladı.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ ARACILIĞIYLA
Dost hayatı yaşadığı teyzesi Ayşe Ö.’nünde yardımını alan Cihan A.ve arkadaşları kısa sürede aralarında iş bölümü yaptı. Mustafa S. sosyal paylaşım siteleri üzerinden özellikle ailevi sorunları olan kızlarla tanışıyor ve onları Kocaeli’ye davet ediyordu. İlimize gelen genç kızlar Ayşe Ö.’nün evine götürülüyor ve burada zorla alıkonularak fuhuşa zorlanıyordu. İddialara göre müşterilerle görüşmeleri Ayşe Ö. yapıyor, İsmet A. genç kızları müşterilere servis ediyordu. Cihan A.’da şebekenin yönetimini sağlıyordu.

KARŞI GELENE İŞKENCE
İddialara göre çete ilk olarak Cihan A.’nın küçük teyzesi C.A’yı pazarlamaya başladı. Daha sonra yeni kişileri ağına katmak isteyen çete üyeleri sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştıkları İzmirli E.B.G. (19) ve Ankaralı A.A.’yı (26) ilimize getirerek zorla fuhuş yaptırmaya başladı. 100 ile 1000 TL arasında değişen fiyatlarla ağına düşürdüğü genç kızları pazarlayan çete kendilerine karşı gelen genç kızları ağır şekilde darp ediyordu. Tekme, tokat, yumruk ve sopalarla saatlerce genç kızlara işkence yapan çete üyeleri yanlarından kaçan kızlara da acımıyordu.

DAĞA KALDIRIYORLARDI
İddialara göre İşkencelere ve fuhuşa direnen ve alıkonuldukları Ayşe Ö.’nün evinden kaçan genç kızlar çete üyelerince yakalanıp Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü arkasında bulunan Kent Orman’a götürüyorlardı. Burada genç kızları çırılçıplak soyan ve işkence yapan çete üyeleri kaçmak isteyenleri çıplak olarak ağaçlara bağlıyor ve saatlerce soğuk havada, yağmur altında bırakıyorlardı. Yaklaşık 3 ay süren takip sürecinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri düğmeye bastı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen emniyet güçleri fuhuş çetesinin başı olduğu belirlenen Cihan A.’yı İstanbul Sultanbeyli’de, Mustafa S.’yi İstanbul Kurtköy’de, İsmet A.’yı Yenişehir Mahallesi’nde, Muhammed Ç.’yi Yeşilova’da öz yeğeni ile karı koca ilişkisi yaşayan Ayşe Ö.’yü de Derince Belediyesi’nde çalıştığı bölümde gözaltına aldı. Fuhuşa zorlanan E.B.G., C.A. ve A. A.’nın şikayetçi olması üzerine çete üyeleri dün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar basın mensuplarının sorularına cevap vermezken teyze Ayşe Ö.’nün gülümsemesi dikkat çekti.

#

04 Kas 2011 - 12:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.