‘ERASMUS OLASA’ temsilcileri Gölcük’te

ÖZ-DE-BİR Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Bir Avrupa Birliği Projesi olan ‘ERASMUS OLASA’ ile otizmli çocukların bahçe oyunları ve spor aktivitelerini g...

ÖZ-DE-BİR Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Bir Avrupa Birliği Projesi olan ‘ERASMUS OLASA’ ile otizmli çocukların bahçe oyunları ve spor aktivitelerini geliştirmeyi amaçlıyor. ‘Çocuk oyunları ve spor aktiviteleri’ isimli projenin ortakları Romanya, İngiltere, Portekiz, İtalya ve Polonya. 2 sene sürecek olan proje koordinatörü ise Romanya.

 

22 ÖĞRETMEN DERSLERE KATILACAK 

Proje kapsamında okul velileri ile çocuklarının ortaklaşa hazırladığı sekiz geleneksel oyun proje ortaklarına sunulacak. Bir hafta süresince okulda bulunacak 22 öğretmen öğrencilerle dersler yapacak, öğretmenlerin yapmış olduğu dersleri gözlemleyecek, deneyim ve tecrübelerini paylaşacak.

 

İLK TOPLANTI ROMANYA’DA

Projenin ilk toplantısı Romanya’da yapıldı. Mayıs ayında İtalya’da yapılacak toplantıya 4 öğretmen katılacak. Bir hafta süresince konuklar Gölcük’te ve ilimizde bulunan diğer özel eğitim okullarını ve şehrimizde bulunan müze ve tarihi yerleri de ziyaret edecek. 

#

17 Oca 2017 - 11:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.