Erdal tozu Duman'a katacak

Servisimizi ziyaret eden Usta Şener Sar, Erdal Duman ve onun gibi çok sayıda genç pehlivanın yetiştiğini müjdeledi.   1997 TAVŞANTEPE DOĞUMLU Önce...

Servisimizi ziyaret eden Usta Şener Sar, Erdal Duman ve onun gibi çok sayıda genç pehlivanın yetiştiğini müjdeledi.

 

1997 TAVŞANTEPE DOĞUMLU

Önceki gün servisimizi ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Güreş Antrenörü Şener Sar ve Kırkpınar'da Deste Küçük Boy üçüncüsü Erdal Duman, istikrarın süreceğini ifade etti. 1997 İzmit Tavşantepe Mahallesi doğumlu olan Erdal Duman, geçen haftaki Kırkpınar yağlı güreşlerinde Tokat, Düzce, Gölcük, Sakarya, Ordulu rakiplerini devirmiş ve yarı finale kalmıştı.

 

ERDAL, USTASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Yarın final mücadelesinde şampiyon olan Antalyalı rakibine şanssız bir şekilde yenilen Erdal 3. olduğu güreşler ile ilgili olarak "Geçen yıl derece yapmış güreşçileri eledim ve yarı finale kadar çok yıprandım. Rakibim rahat maçlar çıkardı ve daha diriydi. Bana kuvvetli geldi. Seneye Deste Orta Boy'da güreşeceğim. Bu çalışmalarım devam ederse şampiyonluk hiç uzak değil. Beni bu günlere eriştiren Şener Sar ustama ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum." diye konuştu ve Şener Sar'ın elini öptü.

 

ŞENER SAR "MERAK ETMEYİN, ALT YAPIMIZ İYİ"

Deneyimli Güreş Antrenörü Şener Sar destek veren dostlarına teşekkür ederek şunları söyledi. "Sadece Erdal değil, tüm sporcularımız Kırkpınar'da aslanlar gibi güreşti. Uzun vadede çok başarılı olacak pehlivanlarımız var. Bizden desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na, İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan'a,  Miniköşk Sahibi Hasan ve Hüseyin Pancar kardeşlere, Şenler İnşaat sahibi Murat Gökçe'ye, Arda Yemek Lokantası sahibi Yavuz Acar'a, Altınoluk Restoran sahibi İbrahim Bıyıklı'ya,  Umut İnşaat sahibi Orhan Bıyıklı'ya teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Erdem ÖVÜÇ

 

#

01 Ağu 2015 - 13:43 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.