Erdoğan Arıkan, hasret gideriyor

İlimizin yetiştirdiği değerli TRT spikerlerinden Erdoğan Arıkan ve TRT’nin başarılı spikerlerinden Fulin Arıkan, Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü...

İlimizin yetiştirdiği değerli TRT spikerlerinden Erdoğan Arıkan ve TRT’nin başarılı spikerlerinden Fulin Arıkan, Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü’nün düzenlediği panelde öğrencilerle bir araya geldi.

 

BAŞKAN KENET’TEN TEŞEKKÜR

Sıkı Kocaelisporluluğu ile bilinen ve ülkenin en iyi spor spikerleri arasında gösterilen Erdoğan Arıkan ile TRT’nin başarılı spikerlerinden Fulin Arıkan’ın konuşmacı olarak katıldığı paneli Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü organize etti. Kulübün Başkanı Bilge Nur Kenet Erdoğan Arıkan ile Fulin Arıkan’ın davetlerini kırmamalarından ötürü teşekkür etti.

 

FULİN ARIKAN’DAN “İZMİTÇE!” YORUMU

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen buluşmada Arıkan’lar bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaştı. Fulin Arıkan, ‘İzmitçe’ hakkında da bilgi sahibi oldu ve “İzmitçe’yi ilk kez duyuyorum, kendine has bir konuşması var. Aslında yöresel bir ağız değil, ancak her bölgenin kendine ait bir tarzı vardır. İzmitçe’de sanıyorum ki bunlardan birisi. Önemli olan bu tür ağızların her yerde değil, kendi bölgelerinde konuşulması. Yabancı bir yerde farklı ağızlarla gerçekleşen konuşmalar garip karşılanır” dedi.

 

ERDOĞAN ARIKAN “SADECE FUTBOLU BİLMEK YETMİYOR”

İzmitli Spor Spikeri Eroğan Arıkan, Kocaelispor’u her kulvarda sahiplendiği ve takıma verdiği önemi ulusal medyadan paylaşması karşısında öğrencilerin yoğun alkışını aldı. Arıkan, spor spikeri olmak isteyenlerin sadece futbol değil, birçok branşta detaylı bilgiye sahip olması gerektiğini belirtti ve Dünya gündemini de yakından takip etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Yaklaşık 1,5 saatlik sohbetin ardından Erdoğan Arıkan ile Fulin Arıkan’a belgeleri takdim edildi ve son olarak toplu halde hatıra fotoğrafı çektirildi.

#

18 Mar 2015 - 12:31 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.