ERGO, Kocaeli’de deprem sigortasına önem veriyor

ERGO Türkiye, dün Ramada Otel’de düzenlenen toplantıda 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ve 2016 yılındaki hedeflerini basın mensuplarıyla payl...

ERGO Türkiye, dün Ramada Otel’de düzenlenen toplantıda 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ve 2016 yılındaki hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı. ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe ve İzmit Bölge Müdürü Murat Çınar’ın katılımında gerçekleştirilen toplantıda deprem bölgesinde yer alan Kocaeli ve çevre kentlerdeki Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)’nın önemine değindi.

 

“HEDEFE DOĞRU İLERLİYORUZ”

ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe toplantıda yaptığı konuşmada ERGO Türkiye’nin, yakaladığı güçlü büyüme ivmesinin sürdüğüne dikkat çekerek, “ERGO bir Alman şirketi. Türkiye’deki faaliyetlerimize, ana hissedarımız Munich Re ve ERGO Sigorta Grubu ile sürdürülebilir karlı büyüyen bir sigorta şirketi olma hedefiyle devam ediyoruz. Stratejimiz üç temele dayanıyor; tüm iş ortaklarımız için değer yaratmak, üstün hizmet kalitesi sunmak ve yakınlık. Bu süreçte, daima iş ortaklarımız acentelerimizle birlikte hareket ediyor, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

“1.600 ACENTEMİZ VAR”

Teknolojinin sigorta sektörünü de etkileyeceğine vurgu yapan Türe, şöyle konuştu: “Biz acente odaklı bir şirketiz. Bu nedenle acentelerimizin gelirlerini önemsiyoruz ve şirket olarak bu noktada gereken yatırımı yapıyoruz. Acente sayımız bin 600’e ulaşan acentelerine desteğe devam ediyoruz. 2014 yılında sektör yüzde 9 büyürken biz ERGO olarak yüzde 19 büyüdük. Yılın ilk 10 ayında, yüzde 32 büyüme yakalayarak yüzde 17 büyüyen sektör ortalamasının oldukça üzerinde büyüdük. Yangın, oto kaza, oto dışı kaza ve sorumluluk, mühendislik, nakliyat, tarım ve tamamlayıcı sağlık sigortası alanlarında sunduğumuz geniş ürün portföymüz sayesinde oluşabilecek her türlü ihtiyaca karşı kişiye özel çözümler sağlıyoruz.”

 

KOCAELİ’DE 76 ACENTE

ERGO Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında Kocaeli’nde yürüttükleri faaliyetlerin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Türe, “İzmit’te bulunan satış ofisimiz ve bu ofise bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren 76 acentemiz, Kocaeli, Adapazarı ve Düzce’deki bireysel ve kurumsal müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarına yönelik ürün ve çözümleriyle hizmet veriyor. Kocaeli başta olmak üzere çevre iller de, sigorta ihtiyaçları konusunda yüksek büyüme potansiyeli taşıyor. 2013 yılında çalışmalarına başlayan İzmit Satış Ofisi’mizin kısa sürede gerek acente sayısı gerekse prim üretimi açısından hedeflerin üzerinde büyümesi de bu potansiyeli doğrular nitelikte” diyerek Kocaeli’nin önemine değindi.

 

“KOCAELİ’DEKİ FARKINDALIK MEMNUNİYET VERİCİ”

Kocaeli ve bölgesindeki sigorta tercihleri hakkında da bilgiler veren Türe, sözlerini şöyle tamamladı: “Artan nüfus ve gelişen sanayinin etkisiyle, müşterilerimizin sigortaya yönelik farkındalığının artmasını, muhtemel risklerin karşılanması açısından memnuniyet verici buluyoruz. Buradan hareketle; Kocaeli başta olmak üzere çevre iller ile ilçelerinin taşıdığı deprem riski nedeniyle Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) satışları her geçen gün artıyor. DASK ürününü yangın ve oto kaza branşları takip ediyor.” Hilal GÜDÜCÜ

#

08 Ara 2015 - 13:15 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.