Ergun Ortakcı: Zırvalıktan başka bir şey değil

FUTBOLCUNUN EKMEĞİ İLE OYNAMAKTIR Ergun Ortakcı, kontenjana en başından beri karşı olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu. "Daha önce de söyledi...

FUTBOLCUNUN EKMEĞİ İLE OYNAMAKTIR

Ergun Ortakcı, kontenjana en başından beri karşı olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu. "Daha önce de söyledim. Kontenjan olayına en başından beri karşıyım. Bu iş yetenek, bu iş tecrübe işi. Genç oyuncu yetenekli ise, kaliteli ise formayı alacak. Hoca da adaletsizlik yapmayacak. Aslanı kediye boğdurtmayacak. Kontenjan olayı, futbolcunun futbol oynama hakkının gasp edilmesidir. Futbolcunun ekmeği ile oynamaktır. Kararın kesinlikle değişmesi lazım."

 

BU ŞEKİLDE BİR YERE VARAMAYIZ

Ortakcı, Türk futbolunun bu şekilde bir yere varamayacağını belirtti ve "Alt yapılarla ilgili alacağın kararlar devrim niteliğinde olmalı. Bu konu profesyonelce irdelenmedi. Almış olmak için karar alınmamalı. Bana, alt yapılardan üst yapılara kaç tane genç futbolcunun kazandırıldığı ile ilgili bir istatistik yapsınlar bakalım yapabiliyorlar mı..? Yapamazlar. Çünkü sayı çok komik düzeyde. 300 lira verdiğin alt yapı antrenörüne "Geleceğimiz gençlerimizdir. Türk futbolunu kurtar." diyorsun. Olmaz, Türk futbolu bu şekilde bir yere varamaz. Bu karar zırvalıktan başka bir şey" değil diyerek konu hakkındaki hassasiyetini dile getirdi. Erdem ÖVÜÇ

#

30 Tem 2015 - 12:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.