Ergun Ortakcı’dan ilginç açıklama: Biz bu ligi öttürürüz!..

‘RAKİP BULAMIYORUZ’ Kocaelispor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ortakcı, yine ilgin...

‘RAKİP BULAMIYORUZ’

Kocaelispor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ortakcı, yine ilginç ve iddialı demeçler verdi. İlk olarak bol bol hazırlık maçı yapmak istediklerinin altını çizen Ortakcı "Bolu'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürmeye ve maç kondisyonumuzu arttırmaya çalışıyoruz. Tek dezavantajımız rakip bulamamak. Bu hafta 3 hazırlık maçı istedim. Birini oynadık. Rakip olmayınca antrenmanlarda çift kale maç yapıyoruz. Cumartesi ya da pazar araya bir maç sıkıştırmak istiyoruz. Son haftaya kadar en az 5-6 hazırlık maçı yapmamız lazım"  dedi.

 

YASİN 15 GÜN YOK; ŞENOL DÖNÜYOR

Ortakcı Yasin'in 2 hafta sonra takımla birlikle çalışmalara başlayacağını belirtti ve "Yasin'de menüsküs yırtığı olabilir. 10-15 günlük bir iyileşme süreci var. Şenol'un kasık problemi devam ediyor. İyi şeyler yapmak istiyor. Ama bizi de dinlemiyor. Kendisine yüklenme, dikkatli ol dedim. Ancak maçta ayağı kaydı ve kasığında açılma oldu. Bir süredir bizim ile birlikte değildi. O da kısa bir süre içinde aramızda olacak. Sadece Yasin ile ilgili küçük bir problem görünüyor" dedi.

 

SİNAN'A İYİ BİR ALTERNATİF LAZIM

Takviye konusuna değinen Ortakcı "Sinan'ın arkasına sağlam bir futbolcu almamız lazım. Daha zamanımız var. Şu an bile çıksak, ligi rahatlıkla öttürürüz. Ama garantiye gitmem lazım. Geçen sezon Sinan 4 hafta oynayamadı. Puan kayıpları oldu. Sinan bizim dama taşlarımızdan birisi. Bir takım 3-4 oyuncu üzerine kurulur. Bizde bu arkadaşlarımızdan birisi de Sinan'dır. Sinan'a yardımcı olacak biri mutlaka olmalı. Hamit var. O da her geçen gün iyiye gidiyor. Ancak daha değişik tipte bir oyuncu bakıyoruz. Tabii ki maddi denge ve futbolcunun takıma adaptasyonu da önemli" dedi. 

 

‘AHLARLA VAHLARLA KAYBEDECEK PUAN LÜKSÜMÜZ YOK’

Ortakcı basit puan kayıpları yaşayacak lükslerinin olmadığını dile getirdi ve "Takıma sol bek de bakıyoruz. Ancak gelecek olan oyuncu en az Kadir Öge'nin ayarında birisi olmalı. Allah korusun eğer Kadir'e bir şey olursa mevcut oyuncular içinden de alternatifler üretebiliriz. Kadir Öge'nin yerinde Akif var. Gümbür gümbür geliyor, ancak zamana ihtiyacı var. Toparlamak gerekirse 2-3 takviye yapmam lazım. Bizim ahlarla vahlarla kaybedecek puan lüksümüz yok. Alabildiğimiz kadar puan alacağız" dedi. Erdem ÖVÜÇ

#

19 Ağu 2015 - 14:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

körfezli - izmit fk kulubünde çok iyi gençler var bi bakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 14:19