Ergüney: Halkın memnuniyeti önemli

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen aylık Sağlık Tesisleri Koordinasyon Toplantısı, geçtiğimiz günlerde İzmit S...

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen aylık Sağlık Tesisleri Koordinasyon Toplantısı, geçtiğimiz günlerde İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti. Toplantıya Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, hastane yöneticileri ve müdürler katılım gösterdi.

 

TÜM KONULAR KONUŞULDU

Toplantıda başkanlar tarafından mali, tıbbi ve idari konularda sunumlar yapıldı. Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, sağlık tesislerimizde tek merkezli stok yönetimi politikası ile ilaç ve tıbbi malzeme kalemlerinde tasarruf edildiğini ifade etti. Tekin, yaptığı sunumla sağlık tesislerinin mali durumları ve yapılan ihaleler hakkında bilgi verdi.

 

YENİ SİSTEM KURULUYOR

Sunum sırasında Merkezi Hekim Randevu Sistemi kullanımı ile ilgili bilgi veren İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz ise, “İl çapında hasta randevularını ayarlamak ve zaman kaybını önlemek için MHRS ile ilgili yeni bir sistem kuruyoruz. Bu sayede hastalarımızın beklemeden, muayenelerinin daha kısa sürede olmasını ve polikliniklerimizde oluşan yoğunluğun giderilmesi için çalışma yapmış olacağız” dedi.

 

HASTA VE ÇALIŞAN

MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

Konu hakkında konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney de, “Kamuoyu memnuniyetini artırıcı faaliyetlerimiz personelimizi de rahatlatıyor. Bu tür çalışmalar neticesinde hem vatandaşlarımızın, hem de sağlık çalışanlarımızın memnun olmaları önemli, memnuniyet oranını artırmayı hedefliyoruz” dedi. Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı da, ilimizde A grubu ameliyat sayılarının artığına ve hastanelerden yapılan sevklerin giderek azaldığına dikkati çekti.

#

27 Şub 2016 - 17:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.