Erhan Açıkgöz, Darty’den telefonun gelmesini bekliyor

Darty Alışveriş Merkezinden bir cep telefonu aldığını söyleyen Erhan Açıkgöz, telefonun ertesi gün bozulduğunu, ama bir türlü firmanın değiştirmediğin...


Darty Alışveriş Merkezinden bir cep telefonu aldığını söyleyen Erhan Açıkgöz, telefonun ertesi gün bozulduğunu, ama bir türlü firmanın değiştirmediğini belirtti. Gazetemize gelerek elindeki faturayı gösteren Açıkgöz, “Real’deki Darty’den 23 Kasım tarihinde GMOB Discovery markalı siyah bir cep telefonu aldım. Fiyatı 649 lira. Ertesi gün cep telefonu bozuldu. Telefonu aldığım yere götürdüm. Değişim için servise gönderdiler. Birçok kez arayıp sormama rağmen bir türlü yeni telefon gelmedi. Bugün git yarın gel cinsinden hep beni oyaladılar. Çok mağdur oldum. Tüketici Haklarına başvuracağım. Bu işin peşini bırakmayacağım. Benim durumuma düşenler olursa, önce Tüketici Hakları’na başvursunlar” dedi.

#

09 Ara 2013 - 16:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.