Erhan Arslan: Kocaelispor’a başarılar diliyorum

Devre arasında iyi çalışsak da özellikle son 10 gündür doğru düzgün sahaya inemedik. Kocaelispor karşısında çok ağır bir zeminde oynadık. İlk yarı iyi...

Devre arasında iyi çalışsak da özellikle son 10 gündür doğru düzgün sahaya inemedik. Kocaelispor karşısında çok ağır bir zeminde oynadık. İlk yarı iyi değildik ancak ikinci yarıda en üst düzeyde mücadele ettik. Maçın hakkı mağlubiyet değildi. Hakem daha adil bir yönetim gösterebilirdi. Bireysel hatalardan kaybettiğimizi düşünüyorum. 17 maçımız daha var. Bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Kocaelispor’u tebrik eder, başarılar dilerim.

#

18 Oca 2017 - 09:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.