Erhan Yılmaz: Bu şehrin çocuklarına sahip çıkalım

UMUT VERDİLER Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, genç futbolculara herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti ve şu ifadelere yer verdi...

UMUT VERDİLER

Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, genç futbolculara herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Söylemekten usanmayacağız! Birlikspor bu ilin takımı. Daha farklı bir şey söyleyen varsa altında art niyet aramak lazım. İlk hazırlık maçımız Gölcüksporlaydı. Bir şey söylemek için çok erken. Ama çocuklar hayalimde oynattığım takıma yakın oynadılar. İnsanlar ‘Aaa bu takım mıydı?’ demeye başladılar. Sezon başındaki oyunumuz umut verdi.

 

KEYİFLİ BİR GÜNDÜ

Transfer tahtasını açmak için gerekli olan 1 milyon 200 bin bu kent için çok büyük bir borç değil, belki benim için de değil. Sezon açılışında ‘Transferi açarsam belki ben bile değişirim’ demiştim. Ben bu transferi yine açarım. Fakat bundan sonra başkalarına kahramanlık yapmayacağım. Çocuklarının hayallerinin kahramanı olacağım. Onları izlerken çok keyif aldım, çok mutlu oldum. En büyük mutluluğumuz da bu olacak.

 

ZOR ŞARTLARDA YETİŞİYORLAR

Sporda sistem anlamında sıkıntılı bir ülkeyiz. Her ülkenin futbol akademisi, her akademinin pedagogu var. Biz zaten zor şartlarda bu çocukları yetiştirmeye çalışıyoruz. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Oynamadan kimse bizi lütfen düşürmesin. Adanaspor gerçeği var. Bunu da unutmasınlar.  Ve fırsat versinler de biz önce maçlarımızı bir oynayalım.

 

KAZANAN “KOCAELİ” OLACAK

Her ne olursa olsun Kocaeli’nin futbolu kazanacak. Çünkü bu çocukların hepsi İzmitli. Buranın takımları da bu çocuklardan faydalanacak. Gencecik çocuklar ve onlara güven duyan bir ağabeyleri var. Her birey ve taraftar sabırla desteklemeli. Bu takımın morale, desteğe ihtiyacı var. Bu tribünlerin karşılıklı dolmaya ihtiyacı var. İnanıyorum ki bu sene dolacak. Bu çocuklar yüzde 80 başaracak, yüzde 20 de dolu tribünler başaracak.”

#

21 Tem 2017 - 10:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.