Erhan Yılmaz, Kızılcabölük'ü tebrik etti

HAKEMLER KADERİ ETKİLEMEMELİ Yılmaz'ın maçın hakemi Ramazan Keleş'e de sitemi vardı şu şekilde konuştu: Kızılcabölük'n ciddi bir rakip olduğunu bili...

HAKEMLER KADERİ ETKİLEMEMELİ

Yılmaz'ın maçın hakemi Ramazan Keleş'e de sitemi vardı şu şekilde konuştu: Kızılcabölük'n ciddi bir rakip olduğunu biliyorduk. Gerçekten çok yetenekliler ve yaş ortalaması yirmi. Rakip takımı çok beğendim. Kızılcabölük oynadığı futbolla turu hak etti. Şunu belirtmek istiyorum. Türk futbolunun bir yere gelmeyişinin nedenlerinden biri de hakemlerdir. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Maçı izlemeyen insanlar diyecekler ki; -Yenildiler, bahane üretiyorlar- Hayır. Rakibimizi tebrik ettim. Ama hakem kaderi etkileyecek düdükler çalmayacak.

 

SUNİ ÇİMDE OYNAYAMIYORUZ

Yediğimiz ikinci gol bence gol değildi. Kalecimize faul vardı. Yan hakem faul bayrağını kaldırdı ama maçın hakemin karara uymadı. Amacının ne olduğunu anlayamadım. Korktuğum başıma geldi. 8 haftadır bu sorunu çekiyoruz. Ligde de aynı şekilde bunlardan çok canımız yanıyor. İnşallah düzelir diye ümit ediyorum, ne diyeyim. 4 suni çim maçı oynadık. Sadece birinde berabere kaldık. Suni çimde oynayamıyoruz. Bazı arkadaşlarımız da oynamak istemediğini belirtti

#

26 Eki 2016 - 13:38 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.