Erhan Yılmaz: Küçük bir kaza

DÜŞMEMEYE ÇABALIYORLAR Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, “Bugün pozisyonları değerlendiremedik. Ne hikmetse virajları değerlendiremiyor...

DÜŞMEMEYE ÇABALIYORLAR

Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, “Bugün pozisyonları değerlendiremedik. Ne hikmetse virajları değerlendiremiyoruz. Kırılma maçıydı. Oyun olarak iyiydik. 5-6 pozisyonumuz vardı. Direkten dönen topumuz maçın kırılma anıydı. Oyunsal anlamda çok iyiydik. Ne diyeyim, futbolun içinde olan şeyler. Rakibimiz düşme hattından kurtulmak için çabalıyor. Sonuçta bu tür maçlar hep zorlu olmuştur. Ben bu maçı küçük bir kaza olarak değerlendiriyorum. Haftalık hedeflerimiz var. Bu haftaki hedefimizi gerçekleştiremedik. Önümüzdeki hafta 3 puan alırız diye umuyorum. Beni mutlu eden oyunumuzun iyi olmasıydı. Oyuncu arkadaşlarımı ve hocamızı bunun için tebrik ediyorum” dedi.

 

HOŞGÖRÜ DİYE BİR ŞEY VAR…

Basın mensuplarının soruları üzerine maçta oyunculara ve teknik ekibe yönelik küfürlere de değinen Yılmaz, “Gösterdiğimiz misafirperverliği, hoşgörüyü gittiğimiz yerlerde ne yazık ki aynı şekilde göremiyoruz. Bu camianın yeni yeni içindeyim. Bizler de birçok şeyi yeni yeni öğreniyoruz. Muz cumhuriyetinde de yaşamıyoruz. Bu ülkede kanunlar var. Kendi kurallarını koymak gibi bir durum olamaz. Hoşgörü diye, dostluk diye bir şey var. Biz bütün rakiplerimize bu çerçevede maç izletiyoruz. Bugün yöneticiler olarak bize karşı bir saygısızlık yoktu. Ama sahada bazı hadiseler vardı. Bizim evimizde böyle bir şey olmasına izin vermem. Olsaydı da durdururdum. Bugün yapılması gereken de buydu. Futbolda böyle çirkinlikler olmamalı. Olması üzücü” karşılığını verdi.

#

24 Oca 2017 - 10:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.