Erman Kılıç’ı 24 Erzincan kaptı

Darıca Gençlerbirliği ile aynı grupta yer alan ve sarı-yeşilli ekibimizin eski teknik direktörü Mehmet Kaya’nın çalıştırdığı 24 Erzincanspor, Galatasa...

Darıca Gençlerbirliği ile aynı grupta yer alan ve sarı-yeşilli ekibimizin eski teknik direktörü Mehmet Kaya’nın çalıştırdığı 24 Erzincanspor, Galatasaray ve Sivasspor’dan tanıdığımız Süper Lig tecrübesine sahip orta saha oyuncusu Erman Kılıç’ı renklerine bağladı. Erzincan doğumlu olan 34 yaşındaki oyuncu, memleketinin takımında şampiyonluk yaşamak için tecrübesini ortaya koyacak.

#

22 Tem 2017 - 09:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.