Erok için son prova yapıldı

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'ndaki antrenmana kaleci Volkan Mert dışındaki bütün oyuncular katıldı. Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu Erokspor maçının taktiğ...

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'ndaki antrenmana kaleci Volkan Mert dışındaki bütün oyuncular katıldı. Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu Erokspor maçının taktiği üzerinde durdu. Yeşil Siyahlılar dün Erokspor maçının oynanacağı tesiste antrenman yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.

 

MERMİ GİBİ ŞUTLAR

Antrenman serbest düz koşu ile başladı. Isınma koşusu ve ısınma hareketlerinin ardından, çabukluk ve koordinasyon çalışması yapıldı. Takımı 2'ye bölen Çubuklu, sahanın bir bölümünde futbolculara sert plase vuruşları ile şut çektirirken, sahanın diğer bölümünde bek oyuncularının gönderdiği uzun topların forvet oyuncuları ile buluşturulmasını istedi. Antrenmanın kanat çalışması ile devam ederken çalışmanın son bölümünde şut çalışmasına geçildi. Şutların sert ve isabetli olması teknik ekibi memnun etti. Antrenmanı Başkan Bahri Yavuz da takip etti. ERDEM ÖVÜÇ

#

30 Kas 2014 - 10:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.