Ersel Argun çıtayı yükseltecek

AKPRO MÜHENDİSLİK'E TEŞEKKÜR ETTİ İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Okul Sporları Koordinatörü Teknik Direktör Göksel Ali Argun...

AKPRO MÜHENDİSLİK'E TEŞEKKÜR ETTİ

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Okul Sporları Koordinatörü Teknik Direktör Göksel Ali Argun'un oğlu olan Milli sporcu Ersel Argun, yakın zamanda Hollanda'ya gideceğini Short Track branşında kendi çıtasını aşmak için çalışacağını belirtti. İlimize 1 Türkiye 2.'liği 2 de Türkiye 3.'lüğü kazandıran 1996 doğumlu genç sporcu, kendisine destek olan kulübü Akpro Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akdoğan'a da teşekkür etti. Ersel, Kocaeli Üniversitesi Rekreasyon Bölümü'nde okuyor. Başarılı sporcu - antrenör önümüzdeki sezon öğretmenlik bölümü geçiş yapmak için ders çalışmaya da ayrıca devam ediyor.

#

08 May 2016 - 10:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.