Ertuğ: Bu ailede yer almaktan mutluyuz

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne sponsor olduklarını belirten İlker Ertuğ, "Güzel ülkemizin sanayide söz sahibi olduğu bu ilimizde özellikle sanayi kurul...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne sponsor olduklarını belirten İlker Ertuğ, "Güzel ülkemizin sanayide söz sahibi olduğu bu ilimizde özellikle sanayi kuruluşlarının böyle bir turnuva organizasyonuyla bir araya gelmesi; tanışması ve kaynaşması çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünmekteyim. Turkuaz Futbol Turnuvası 10 yılı aşkın süredir devam ediyor ve artık bir aile gibi. Bizlerde bu ailede olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile başta Komite Başkanı Oktay Kocatekin'i ve Turkuaz Futbol Turnuvası ekibini tebrik ediyorum" dedi.

 

"BU TÜR ORGANİZASYONLARI BENİMSİYORUZ"

Imperial Park Otel ailesi olarak bu tür organizasyonları hep benimsediklerini vurgulayan Eetuğ, "Firmaların hep yoğun geçen iş tempolarını biraz olsun unutturan bu tür sosyal etkinlikler fayda sağlamıştır. Tabi ki önceliğin fair-play olduğu bu organizasyonda Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüzün de başarılı sonuçlar alması bizleri ayrı gururlandırmıştır. Bizler Imperail ailesi olarak diğer tüm takımlara başarılar diliyoruz. Bu tür organizasyonlar her daim sürekliliği ile ileriki yıllara iyi anılar bırakması dileğiyle kazananın hep dostluk olmasını temenni ederiz" dedi.

#

08 Haz 2015 - 12:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.