Erzin“can”ımızı sıkmasın!

17.45’te Sabiha Gökçen’den kalacak uçakla Erzincan’a hareket edecek olan Yeşil Siyahlılar kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.   VİN-SA...

17.45’te Sabiha Gökçen’den kalacak uçakla Erzincan’a hareket edecek olan Yeşil Siyahlılar kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

 

VİN-SAN’IN ZEMİNİ İYİ DEĞİLDİ

Halkın Takımı önceki gün, Vin-San Tesisleri’ndeki zeminin elverişli olmaması üzerine İsmetpaşa Stadı’nda çalıştı. Sıcak bir havada yapılan antrenmana kadro dışı cezası süren Kadir Gezer dışındaki herkes katıldı. Serbest ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.

taktik.jpg

GÖLCÜKSPOR İLE KADER MAÇI OYNAMAK İSTEMİYOR

Pas çalışması ile birlikte yarı sahada taktik antrenman yapıldı. Taktik çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maça geçildi. 20’şer dakikadan iki devre halinde oynanan maçta futbolcuların kora kor mücadelesi görülmeye değerdi. Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız futbolcuların isteği ve arzusundan ötürü oldukça memnundu. İlk 5’e girmesi için 24 Erzincan’ı mağlup etmek zorunda olan Kocaelispor, sezonun son haftasında Gölcükspor ile kader maçına çıkmayı hiç arzu etmiyor. Erdem ÖVÜÇ

#

21 Nis 2017 - 11:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.