Erzurumlular’dan Başbakan’a davet

Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Zafer...

Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Zafer Yıldırım, mart ayı içerisinde düzenleyecekleri Erzurumlular gecesine Başbakan Erdoğan’ı da davet edeceklerini açıkladı

Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım, Gölcük Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir ve Mali Müşavir Muhammet Turan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım 2 ay önce yeni kongre yaptıklarını ve yeni yönetim olarak ziyaretlere başladıklarını belirtti.

BAŞBAKAN’A DAVET
Mart ayı içerisinde Erzurumlular gecesi düzenleyeceklerini ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı da bu geceye davet edeceklerini açıklayan Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı da bu geceye davet etti. Yıldırım, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak düzenlenecek geceye müsait olduğu takdirde katılacağını söyledi.

#

12 Şub 2013 - 09:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.