ES Group farkındalık yaratıyor

İş güvenliği bilincinin artırılması ve tehlikeleri konusunda çalışanların bilgilendirilmesi için çalışanları arasında bir yarışma düzenleyen ES Group,...

İş güvenliği bilincinin artırılması ve tehlikeleri konusunda çalışanların bilgilendirilmesi için çalışanları arasında bir yarışma düzenleyen ES Group, düzenlediği yarışma ile iş güvenliği kurallarına uyan çalışanlarını ödüllendirerek farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Yarışmaya göre çalışanlar iş sahasındaki çalışmaları sırasında gözetmenler tarafından denetleniyor ve kural ihlali yapan çalışanlara sarı ve kırmızı kart, kurallara uyanlara yeşil kart gösteriliyor.

 

8 AYDIR SÜRÜYOR

Çalışanlar, yeşil kart kazandıkça ay sonunda yapılacak çekilişe fazladan katılım hakkı kazanıyor. Ay sonunda yapılacak çekilişle bir kişiye o ay için belirlenen hediyeler takdim ediliyor. 8 aydır süren bu yarışma ile birlikte iş kazalarında önemli bir düşüş ve çalışanlar arasında kurallara uyanların sayısı önemli ölçüde artmış durumda.

 

ES GROUP ÖDÜL ALDI

Uygulamanın ortaya çıkışı ve amacıyla ilgili olarak konuşan ES Group yetkilileri, sektör olarak en fazla sıkıntının iş güvenliği konusunda yaşandığını, kendilerinin bu konuda hassas bir tutum içinde bulunarak çeşitli uygulama ve etkinliklerle bu durumu en az düzeye indirmeyi amaçladıklarını söyledi. Son olarak şubat ayında, 2016 yılında yapımına başlanan projenin yüklenici firmalarından biri olan Doğuş-Es Ortaklığı, 700 personelin çalıştığı projede 1 buçuk milyon iş günü kayıplı kaza olmadan tamamladı. Ayrıca aynı projede ES Group, “Ayın Müteahhidi” ödülünü almıştı. 

#

18 Tem 2017 - 16:16 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.