Es Group’tan Çanakkale anması

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle, Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonund...

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle, Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen anma etkinliği geniş katılımla gerçekleştirildi. Es Group sponsorluğunda gerçekleşen programda konuşan okul müdürü Mehmet Sıtkı Arı, 18 Mart tarihinin vatan topraklarımızı hayatları pahasına koruyan, şehit olan yüzlerce canımızı bir kere daha hatırladığımız önemli bir gün olduğunu söyledi.

 

“ŞEHİTLİK KAZANILIR”

Törene katılan Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ise, “Şehitlik, bizim evlatlarımıza yakıştığı kadar başka hiçbir toplum çocuklarına yakışmıyor. Kazandığımız bütün şehitlerimizi rahmet ve milletle anıyorum” dedi. Öte yandan düzenlenen etkinliğe ilçe protokolünün yanı sıra Es Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Demirbaş, Petkim İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Khalig Mustafayev ve çok sayıda öğrenci de katıldı.

 

LOKMA İKRAM EDİLDİ

Şehit Gökhan Çakır ve Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in anne ve babalarının da katıldığı programda duygusal anlar da yaşandı. Anma töreni öğrenciler tarafından sahnelenen ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı oratoryo ve ardından yapılan dualarla sona erdi. Okul bahçesinde şehitler için lokma döküldü.

#

22 Mar 2017 - 08:00 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.