Eşini öldürmek için cezaevinden kaçtı

Kandıra T2 Tipi Cezaevinde mahkûmlar önceki gece yedikleri yemekten dolayı zehirlendi. 112 ekipleri mahkûmlara cezaevinde müdahale etti. Ardından Kand...

Kandıra T2 Tipi Cezaevinde mahkûmlar önceki gece yedikleri yemekten dolayı zehirlendi. 112 ekipleri mahkûmlara cezaevinde müdahale etti. Ardından Kandıra Yarı Açık Cezaevinde bulunan bir mahkûmun fenalaştığı bilgisine ulaşıldı. Mahkûm cezaevinden alınarak hastaneye götürüldü. Ancak olaylar bununla da bitmedi. Mahkum, kaldırıldığı hastaneden firar etti. Mahkumun eşini öldürmek için firar ettiği bilgisine ulaşıldı.

YEMEKTEN ZEHİRLENDİLER
İddialara göre gece geç saatlerde Kandıra T2 Tipi Cezaevinde yatmakta olan yaklaşık 10 mahkum ateş, bulantı ve halsizlik şikayeti ile revire kaldırıldı. Cezaevi yönetimi bir anda birden fazla mahkumun aynı anda zehirlenmesi üzerine hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden bir 112 ekibi rahatsızlanan mahkumlara cezaevinde müdahalede bulundu. Yine iddialara göre, yedikleri yemekten zehirlendikleri tahmin edilen ama kesin nedeni bilinmeyen mahkûmlara cezaevinde müdahalede bulunan 112 ekipleri tam geri döneceği sırada Kandıra Yarı Açık Cezaevinde yatmakta olan bir başka mahkûmunda fenalaştığı ve durumunun kötü olduğu haberi gelince sağlık ekibi buraya yönlendirildi. Burada hükümlüye müdahalede bulunan 112 ekipleri durumunun ciddiyeti nedeniyle ambulansla hastaneye götürdü.

EŞİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN KAÇTI
Rahatsızlanan ve isminin Hüseyin Y. (29) öğrenilen mahkûmu alan sağlık ekipleri tedavisi yapılmak üzere kendisini Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Acil serviste tedavisi yapılan Hüseyin Y, yaklaşık 3 saat sonra herkesi atlatarak kaçmayı başardı. Jandarma hemen durumu polise bildirince emniyet güçleri de alarma geçti. Firar eden mahkûm aranırken şahısın cezaevinden Gölcük Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde ikamet eden eşini öldürmek için kaçtığı duyumlarına ulaşan emniyet güçleri söz konusu adres çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Şahıs hala yakalanamazken emniyet ve jandarma şahısın yakalanması için geniş çaplı olarak araştırmalarını sürdürüyor.

#

19 Mar 2011 - 17:13 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.