Eşitti, kitabını Davutoğlu’na hediye etti

Bağcılar engelliler sarayında düzenlenen imza töreniyle kitabını Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hediye eden Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı...

Bağcılar engelliler sarayında düzenlenen imza töreniyle kitabını Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hediye eden Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti duygularını şu sözlerle ifade etti: “Kitabım bir istihbarat romanıdır. Romanımda bir ihanetin perde arkasında yaşananları bilim kurgu yöntemiyle işledim. Okuyucularımın kitabı bir çırpıda okuyacaklarını düşünüyorum. Güncel bir roman olan kitabımda başbakanın verdiği mücadeleyi ele aldım ve kefenlerini giyip yola çıkan yiğitlerin başbakanına kitabımı hediye ettim.

 

İSTİHBARAT ROMANI

“Çok yakında kitabı tüm kitapçılarda bula bileceksiniz. Desteklerini esirgemeyen engelsiz dünya platformuna teşekkür ederim. Birlikte yaşama kültürü oluşturmak için gayret eden bu platform, karmaşa kitabımım bir çığır açabileceğini düşünüyor. Bir görme engellinin istihbarat romanı yazmasıyla dünyada da bir ilki hep birlikte başarmış olacağız”

#

03 Kas 2015 - 17:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.