Eski Dostlar 349’ucu kez bir araya geldi

1966 yılında Emin Saka, merhum Mustafa Ersoy ve Fikret Balcı tarafından kurulan Kocaeli ve Kocaelispor'u sevenlerin bir araya geldiği Eski Dostlar Gu...

1966 yılında Emin Saka, merhum Mustafa Ersoy ve Fikret Balcı tarafından kurulan Kocaeli ve Kocaelispor'u sevenlerin bir araya geldiği Eski Dostlar Gurubunun 349’uncu geleneksel toplantısı KYÖD Sosyal Tesislerinde yapıldı. 50 yıldır sürdürülen aylık yemekli toplantıya Mahir Dönmez ev sahipliği yaptı.


TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıya İsmail Kalkandelen, Erol Köse, Yasin Şengel, Turan Sarı, İshak Aktaş, Nasut Kayalı, Çetin Atan, Durmuş Ali Yalnız, Mahir Dönmez, Günay Gülcü, Cemali Çamdalı, Birol Öztürk, Mehmet Emiştekin, Orhan Balcı, Reha Yıldırım, Şahin Balkan, Şenol Mandacı, Selahattin Öztop, Erdal Yenişen, Ünal Özpir, Vedat Küçük, Tahir Ersöz, Zafer Ersoy, Yıldırım Akyollu katıldı.

 

BİR SONRAKİ EV SAHİBİ KALKANDELEN

Klarnet üstadı Şefik Kaplan ve Kandıralılar saz heyeti ile birlikte gecede sahne alan Aysel Demircan söylediği şarkılarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Eski Dostlar Gurubunun toplantısı, Mahir Dönmez’in 350’nci toplantıya ev sahipliği yapacak İsmail Kalkandelen’e listeyi teslim etmesi ile sona erdi.

#

03 Şub 2016 - 12:14 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.