Eski emniyet müdürü hapis cezasına çarptırıldı!

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinde b...

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle emekli edilen tutuklu sanık Kamil Çelik ve avukatı İbrahim Halil Yıldız katıldı. Savunmasında, terör örgütü üyesi olmadığını ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanmadığını ileri süren Çelik, hakkındaki suçlamaları reddederek, beraat ve tahliyesini talep etti. Sanık avukatı Yıldız da tanıkların, müvekkili hakkındaki ifadelerinde herhangi bir suç unsuru delili olmadığını savunarak, beraatını ve tahliyesini istedi. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanığın örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirterek, "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Kamil Çelik'i, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

#

24 May 2017 - 09:50 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.