Eskrim ailesi kampta buluştu

Bütün yıl boyunca maçlara hazırlanarak başarıya doymayan Eskrim sporcularını stres atmak ve birlik beraberliği pekiştirmek adına düzenlenen çadır kamp...

Bütün yıl boyunca maçlara hazırlanarak başarıya doymayan Eskrim sporcularını stres atmak ve birlik beraberliği pekiştirmek adına düzenlenen çadır kampına Antrenörler Ömer Kılıç ve Turgay Tümkuş ile sporcular ve aileleri katıldı. Kartepe Kuzu Yaylası’nda yaklaşık 50 kişinin katıldığı kampta, çocuklar aileleriyle birlikte önce çadır kurdu daha sonra da kamp ateşi yakarak etrafında toplanıp doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı. Gündüzleri doğa yürüyüşü yaparak temiz hava ve doğanın keyfini çıkartma imkanı yakaladıklarını söyleyen Antrenör Ömer , her yıl sporcu ve aileleriyle bir araya gelerek kamp yaptıklarını geleneksel olarak da devam edeceğini söyledi.  Kamp boyunca ateş yakmak için odun toplayan ve çevreyi keşfe çıkan çocuklar  unutulmaz anlar yaşadı.

4-114.jpg

 

#

21 Eyl 2017 - 14:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.