Eskrimde minikler teşvik müsabakaları tamamlandı

NEFES KESTİLER Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim İl Temsilciliği bünyesinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda devam eden eskri...

NEFES KESTİLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim İl Temsilciliği bünyesinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda devam eden eskrim çalışmalarına yeni katılan sporcular kıyasıya bir mücadeleye tutuştular. Mini minikler yaş kategorisinde olan 1 ve 2 aydır eskrim  ailesine katılmış olan sporcuları,  branşa kazanmak ve öğrendiklerini  deneme fırsatı oluşturmak amacıyla yapılan müsabakalar, velilerin de yoğun katılımıyla eskrim salonunda gerçekleştirildi. Müsabakalar öncesi velilere maçlar, çalışmalar ve salon içi düzenle ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra, müsabakalar başladı.

 

FLÖRE’DE BÜYÜK ÇEKİŞME

İlk müsabaka heyecanını yaşayan sporcular, flöre dalında birbirlerini yenmek için kıyasıya mücadele etti. 14 sporcunun katıldığı müsabakalar sonunda tüm sporculara başarı belgeleri sporcu velileri tarafından verildi. İlk müsabakaları olması dolayısıyla maç sonunda sıralama yapılmayarak tüm sporcular başarılı olarak ilan edildi.

#

02 Ağu 2016 - 17:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.