Eşme'de Türkiye rekoru balık yakalandı

Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Sazan Balığı Tutma” yarışmasında rekor kırıldı...

Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Sazan Balığı Tutma” yarışmasında rekor kırıldı. Yarışmaya katılan Fuat Hüdaverdi ve Mevlüt Küçükcici tarafından Türkiye rekoru olan 23.500 gr büyüklüğünde sazan balığı yakalandı.

 

YARIŞMALAR BAŞLADI

Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından düzenlenen yarışma Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından izin verilmesinin yanı sıra Kartepe ve Sapanca Belediye’leri de destek veriyor. Cumartesi günü başlayan “Sazan Balığı Tutma” yarışmasının 10’ncusu düzenleniyor. Eşme’de başlayan yarışmalar Cuma günü saat 12.00’ye kadar sürecek.

 

HEDİYELER VERİLECEK

7 gün sürecek olan yarışmalarda derece girenlere çeşitli ödüller verilecek. En Büyük balığı tutan ekibe 15 bin TL para ödülünün yanı sıra 15 bin TL hediye çeki verilecek. En çok balık tutan ekiplerin birincisine 12 bin 500 TL para ödülünün yanı sıra 15 bin TL hediye çeki, ikinciye 6 bin TL para ödülü ve 10 bin TL hediye çeki, üçüncüye 4 bin TL para ödülü ve 5 bin TL hediye çeki verilecek. Ayrıca yarışma sonunda çeşitli hediyeler verilecek.

 

REKOR KIRILDI

Cumartesi günü başlayan yarışmada Türkiye rekoru kırıldı. Yarışmaya katılan Fuat Hüdaverdi ve Mevlüt Küçükcici tarafından 23.500 kg büyüklüğünde sazan yakalandı. Sabah saatlerinde açılan ekip öğle saatlerinde Türkiye rekorunu kırdılar. Serkan BORLAK  

#

23 Eki 2016 - 13:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.