Eşmeli Muhammet BOĞULARAK ÖLDÜ

Kartepe ilçesine bağlı Eşme beldesinde Muhammed Tuna (18) ve Melih K. (18) isimli arkadaşlar, iddiaya göre kavurucu sıcaklardan bunalarak Sapanca Gö...


Kartepe ilçesine bağlı Eşme beldesinde Muhammed Tuna (18) ve Melih K. (18) isimli arkadaşlar, iddiaya göre kavurucu sıcaklardan bunalarak Sapanca Gölü’ne sandalla açılıp, göle girerek serinlemek istedi. Gölde bir süre yüzdükten sonra çırpınmaya başlayan gençlerden Melih K., kendi imkanlarıyla karaya ulaşarak panikle kaçtı. Arkadaşı Muhammed Tuna ise boğularak hayatını kaybetti. Görgü tanıkları tarafından haber verilen polis ve arama kurtarma ekipleri hemen olay yerine geldi. Gölde hayatını kaybeden Muhammed Tuna’nın cesedini arama çalışmalarına Sakarya Sivil Savunma ekipleri ve Deniz Kuvvetleri’nden gelen uzman çavuş rütbeli iki kurbağa adam da katıldı. Tuna’nın cesedi, Sapanca Gölü’nün 12 metre derinliğinde bulundu. Yakınları talihsiz gencin cesedini görünce sinir krizleri geçirirken, bazı yakınları ise baygınlık geçirdi. İncelemelerin ardından talihsiz gencin cesedi Asli Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

25 Haz 2014 - 17:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.