Eşmespor geleceğe yatırım yapıyor..

BOL HAZIRLIK MAÇI... Salı, cuma ve pazar günleri hal binası yanında bulunan minyatür sahada buluşan 2003-2004 ve 2005 doğumlu yaklaşık 30 genç, İbra...

BOL HAZIRLIK MAÇI...

Salı, cuma ve pazar günleri hal binası yanında bulunan minyatür sahada buluşan 2003-2004 ve 2005 doğumlu yaklaşık 30 genç, İbrahim hoca’nın vermiş olduğu program doğrultusunda yaz ayı boyunca hem idman, hem de hazırlık maçları ile futbol faaliyetlerini sürdürüyor. Yahya Kaptanspor Futbol Okulu ve Yenidoğan Serdarspor altyapısı ile hazırlık maçları yapan Eşmespor altyapı takımı, önümüzdeki günlerde Derbent Stadı’nda İlimizin başarılı altyapı takımlarından biri olan İzmit G.B. ile hazırlık maçı yapacak.

 

İBRAHİM HOCA İŞ BAŞINDA!

Teknik Direktör İbrahim Altıntaş “Elimizden geldiğince gençlere futbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Eşme beldesinde yetenekli gençler var. Eğer planlı ve programlı bir çalışma yapılırsa ilerde burada Türk futboluna hizmet edecek gençlerin adını duyabiliriz. Spor yapma imkanımız yok denecek kadar az. Yetkililerden ricamız Eşme gençliğine sahip çıksınlar” dedi.

#

20 Tem 2017 - 10:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.