Etçi Beyler'in şubesi geliyor

Köseköy Ankara Caddesi üzerinde 500 m2 kapalı alanda aynı anda 300 kişiye hizmet verebilen  Etçi Beyler Restoran ilk şubesini İzmit-Gölcük yolu üzerin...

Köseköy Ankara Caddesi üzerinde 500 m2 kapalı alanda aynı anda 300 kişiye hizmet verebilen  Etçi Beyler Restoran ilk şubesini İzmit-Gölcük yolu üzerinde açıyor. Yeni açılacak şubenin de aynı konseptte hizmet vereceğini belirten firma sahibi Tufan Ubay sözlerine şöyle devam etti: ‘’Özellikle müşterilerimizin birinci tercihi olan döner-iskender de karşılaştığımız ilgiden çok memnunuz. Yoğun olarak İzmit ve Gölcük’ten şubeleşmemiz yönünde çok talep alıyorduk. Talebin gelmesi şubeyi açmamız için yeterli bir sebep olamıyor her zaman. Çünkü müşterilerimizin talebini karşılayabileceğimiz yer bulmakta güçlük çekiyorduk. İşte o yerlerden birini Gölcük yolu üzerinde bulduk. Bu şubemizle daha fazla insana ulaşabileceğiz artık. Özellikle Gölcük Yolu üzerinde kaliteli döner eksikliğinin de farkındaydık. Yeni işyeriyle birlikte daha fazla arkadaşımızı istihdam etmiş olacağız. Bunun içinde ayrıca mutluyuz.’’dedi.

Etçi Beyler Restoran’ın İzmit-Gölcük yolu üzerindeki ilk şubesinin Aralık sonu itibariyle faaliyete geçmesi bekleniyor.

İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi No:89 – Köseköy / Kartepe – Kocaeli

0262 373 40 50 – 0 536 070 58 58

tufan-ubay.jpg

Etçi Beyler firması sahibi Tufan Ubay

 

#

23 Eki 2017 - 17:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.