Evde bakım hizmetleri ihtiyaç sahiplerini mutlu etti

Yetkililer, proje kapsamında yatalak-engelli bakıma muhtaç hastaların banyo, tıraş, saç ve tırnak kesimi gibi kişisel bakımlarının yerine getirildiğin...

Yetkililer, proje kapsamında yatalak-engelli bakıma muhtaç hastaların banyo, tıraş, saç ve tırnak kesimi gibi kişisel bakımlarının yerine getirildiğini söylediler. İzmit Belediyesinin örnek çalışmalarından biri olan evde bakım hizmeti, sertifikalı, tecrübeli ve özenle seçilen sağlık ve bakım personelince güler yüz ve şefkatle yüzlerce hastanın bakımını gerçekleştiriyor. Gelen yoğun talepler üzerine ikinci bir ekibin oluşturulduğunu söyleyen yetkililer, “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği proje kapsamında ayda ortalama 15-20 evde bakım talebi alınmakta ve 140 hastanın bakımı gerçekleştirilmektedir. Bizler için en büyük ödül hizmet ettiğimiz insanların yüzünün gülmesidir” dediler. Uygulamadan memnun kalan hasta ve yakınları da, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'dan Allah razı olsun. Evimize kadar görevliler gönderip bizimle ilgileniyor, her türlü hizmet için yardımcı oluyorlar" şeklinde konuştular.

#

25 Mar 2017 - 22:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.