Facebook Messeger bu telefonlarda kullanılmaycak!

Bu ayın sonuna doğru artık Facebook Messenger, bazı işletim sistemlerini desteklememeye başlayacak. Şirketten yapılan duyuruya göre Windows Phone 8.1...

Bu ayın sonuna doğru artık Facebook Messenger, bazı işletim sistemlerini desteklememeye başlayacak. Şirketten yapılan duyuruya göre Windows Phone 8.1 ve daha altındaki işletim sistemlerini kullanan telefonların Facebook Messenger desteği sona erdi. Facebook`un bu işletim sistemlerine sahip kullanıcılarını daha önceden uyardığı öğrenildi.

 

%1'DEN AZ

Windows Phone kullanan Facebook Messenger kullanıcıları genelin sadece yüzde 1`den daha az bir kısmına tekabül ediyor. Facebook`un desteğini kesmesinin nedeni ise güvenlik sorunu olarak gösterildi.Desteğini durdurduğu diğer bir işletim sistemi de iOS 6.0 sürümü olarak açıklandı. Aynı şekilde bu sistemi kullanan kullanıcılarda telefonlarını yenilemek zorunda kalacaklar.Mart ayının sonuna doğru bu işletim sistemini kullananlar Facebook Messenger tarafından uyarı niteliğinde bir mesaj alacaklar.

#

30 Mar 2017 - 09:41 Kocaeli- Teknoloji

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.