Fatih Erbakan: Kocaeli, milli görüşün merkezi olacak

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 4. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen Erbakan'ı Anma ve Anlama etkinliği önce...

Fatih Erbakan: Kocaeli, milli görüşün merkezi olacak
Fatih Erbakan: Kocaeli, milli görüşün merkezi olacak
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 4. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen Erbakan'ı Anma ve Anlama etkinliği önceki akşam İzmit Atatürk Kapılı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilen programın ev sahipliğini Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu üstlendi.


GENİŞ KATILIM OLDU

Etkinliğe ayrıca Erbakan’ın kızı Elif Erbakan, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın Danışmanı Hilmi Özen, Bosna Hersek Türkiye Büyük Elçisi Ganir Dizante, Refah Partisi kurucu genel başkanı Ahmet Tekdal, Erbakan Vakfı Avrupa Sorumlusu Celal Ustacan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'anı Kerim tilavetinin okunması ile başladı. Ardından Erbakan'ın hayatını anlatan slayt gösterisi izletildi.

 

“LİDER TÜRKİYE’NİN TEMELLERİNİ ATTI”

Açılış konuşmasını yapan Yücel Mollaismailoğlu, “Erbakan, efsane hizmetleri ile lider bir Türkiye'nin temellerini atmıştır. Hocamız dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların yanında olmuş ve onların dertleri ile dertlenmiş, onların kurtuluşu için mücadele etmiştir. Baskılara ve tehditlere rağmen davasından ödün vermemiştir. Batıl davada zirvede olmaktansa halk davada zelil olmayı yeğlerim demiştir. Bizler de bu davaya sahip çıkacağız ve bizden sonrakilere de aktaracağız” şeklinde konuştu. 

 

“ERBAKAN'SIZ SİYASET ÇEKİLMİYOR”

Sonrasında söz alan Ahmet Tekdal, Erbakan'ın nezaket sahibi bir insan olduğunu söyleyerek, “Erbakan ömrünü İslam'a vakfetmişti. Müslümanlara siyasal anlamda bir yol açtı ve bizim hocamıza vefa borcumuz vardır. Erbakan yeryüzünde hakkın hakim olması için mücadele etti. Batı taklitçiliğine karşı adil bir düzen kurmak için mücadele etti. Nezaket dendiğinde aklımıza bir isim geliyor ki o da Merhum Erbakan Hocamızdır. Erbakan siyasete incelik ve nezaket getirmişti. Bugün Erbakansız bir siyasetin nasıl çekilmez olduğunu anlıyoruz. Erbakan kendine haksızlık yapanlara karşı kin tutmadı” dedi.

 

“EMPERYALİZME HODRİ MEYDAN DİYORUZ”

Son olarak söz alan Fatih Erbakan ise “Sizler Erbakan Hocamızdan aldığınız şuurla bütün zorlukların ve sıkıntıların üstesinden geldiniz. Üç kuruşluk fayda için davasından vazgeçmediniz. Bugün Milli Görüşün komandolarının birliği olan bir yerden emperyalizme hodri meydan diyoruz. Bugün buradan ırkçı emperyalizme mesaj veriyoruz. Sakın sevinmeyin Erbakan hocamız öldü diye, hiç gulu gulu dansı etmeye kalkmayın. Evet Erbakan Hocamız vefat etti ama onun arkasından bu davayı tutup kaldıran binlerce Erbakan var. Erbakan Hoca öldü ama Milli görüş bitmedi” şeklinde konuştu.


“ZALİMLERİN SONU YAKLAŞIYOR”

Milli Görüşün tekrar ayağa kalkacağını söyleyen Erbakan, “Kocaeli bu anlamda bir merkez görevi üstlenecektir. Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi Kocaeli olacaktır. Erbakan Hocanın sevenlerini bir arada gören emperyalizmin ayakları tir titriyorlar. Erbakan Hocamızın göz bebeği olan Kocaeli'yi gören üç yüzler meclisi bir geceyi daha uykusuz geçirmek zorunda kaldı. Bu tabloyu görenler Milli Görüş, Erbakan ile ölmemiş diye endişelenmeye başladı. Biz buradan onlara diyoruz ki zalimlerin sonu yaklaşıyor” dedi.

 

“MİLLİ GÖRÜŞ DÜNYAYA HAKİM OLACAK”

Fatih Erbakan son olarak, “Erbakan'ın önü kesilmeydi bugün gelişmiş teknolojimiz olurdu, cari açık olmazdı, bir kuruş iç ve dış borcumuz olmazdı. 2010 yılında yeni yeni kavuştuğumuz otobanlar ve hızlı tren 1980'li yıllarda tamamlanacaktı. Yıllarca yapılan bu projeler hep engellendi ancak milli görüşün ikinci 40 yılında bu davayı canlandıracağız. Meclisin Milli Görüşün sesine hasret kaldığı bu süreçte milli görüş belki yarın belki yarından da yakın bir süreçte meclise taşınacaktır. Ardından Milli Görüş yeniden ülkeye ve dünyaya hakim olacak ve yeniden İslam birliği kurulacak” ifadelerine yer verdi. Muharrem İBRAHİMOĞLU

er1.jpg

er2.jpg

er3.jpg

#

01 Mar 2015 - 12:04 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hamdi - MİLLİ GÖRÜŞ LİDERİ , MEKANIN CENNET OLSUN …

Bugün (28.02.2015) duvar takvimden kopardığım bir yaprağın arka yüzünde uzun yıllar siyaset sahnesinde koşan ülkesi ve milletinin kalkınması, mutluluğu için hayatını adayan bu uğurda ömrünü harcayan bir siyasi liderin “Gençliğe Hitabesi” ni aynen yazarak Türk gençliğinin istifadesine sunmak istedim. Allah(c.c.) ondan razı olsun, Allah(c.c.) rahmet eylesin, mekanı cennet olsun…

“ Hayat doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adalet ile zulmün mücadelesinden ibarettir. İslam, sadece Müslümanlara değil bütün dünyaya huzur ve barış getirecek değerleri bünye sinde taşımaktadır. Gençler de bu barışın teminatıdır. Barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur tüm insanlığın ortak talebidir. Müslüman gençlerin de bu değerleri taşımaları bir zorunluluktur. Bizim davamızın esası şefkattir. Genç, davasının sancağını en yükseğe diken Ulubatlı Hasan’ların yolunda yürüyen insandır. Milli görüş genci sağlam bir itikat ve inancı sahip olmalı, iç ve dış temizliğine de dikkat etmelidir. İbadetlerini ihmal etmemeli, ahlak sahibi bir insan olarak kendi nefsini de terbiye ederek bütün insanlığın saadeti için çalışmalıdır.

Kıymetli gençler! İnsanların hayrı ve saadeti için, tüm gücünüzle çalışın. Her nefesin hesabının verileceğini bilerek, hayır yolunda çalışın. Ömrünüzün sonuna kadar insanlığa hizmete devam edin.”

Ey muhterem hocam! Seni anlamayanlar, yuvadan bir bir kaçıp ğittiler. Başka bir internet haber sitesine yorum yapan bir kardeşimizin şöyle yazdığına şahit oldum “ Nerede o mücahid gençlik? Yoksa hepsi abileri ğibi mücahitlikten müteahhitliğe mi geçti? “ diyor.

Ey muhterem hocam! Ben de bilmiyorum; onlar mücahidliği bırakıp müteahhit mi oldular, makam mevki mi aldılar. Bu dünyanın gelip-geçici zevkü sefasına dalıp sarhoş mu oldular? Bilmiyorum muhterem hocam! Bu yuvadan niçin kaçtılar?

Ey Muhterem hocam ! Elbette değer verdiğin gençlik kutlu ve mutlu yuvada davasına sahip çıkacak, ülkesine ve milletine ibadet aşkıyla hizmet etmeye devam edecektir. Sen rahat uyu Milli Görüşün lideri Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocam, mekanın cennet olsun…

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:04