Fatih ile Sevdenur “EVET” dedi

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ile Melek Sarı çiftinin yakışıklı oğulları Fatih Sarı, Reşat ile Melike Erdoğan çiftinin güzel kızları Sevde...

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ile Melek Sarı çiftinin yakışıklı oğulları Fatih Sarı, Reşat ile Melike Erdoğan çiftinin güzel kızları Sevdenur Erdoğan ile Antikkapı restoranda gerçekleşen muhteşem bir  düğün ile dünya evine girdi. Kent protokolünün ve STK temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği düğünde genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

 

TÜRKİYE GENELİNDEN ODA BAŞKANLARI KATILDI

oda-baskanlari--.jpg

Antikkapı restoranda gerçekleşen düğün cemiyetine Sarı ve Erdoğan ailelerinin akrabaları ve dostları akın etti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hal Şube Müdürü Ayhan Acar , KESOB Başkanvekili Kadir Durmuş,Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Ali Petekçi ,Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Kadir Çetin, Adıyaman Fırıncılar Odası Başkanı Abdulkadir Akbaş, Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Zeki Dere, Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı  Erol Güneş, Manisa Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı  Şahin Ek, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı  Mahmut Şengöz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Akif Tüylüoğlu, Gaziantep Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz, Malatya Fırıncılar Odası Başkanı  Mehmet Büyükelçi, Kocaeli Esnaf Odaları başkanları başta olmak üzere  çok sayıda davetli katıldı.

 

TELGRAF GÖNDERDİLER

dua--.jpg

Düğüne katılamayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP Milletvekili Haydar Akar,  Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel ise telgraf göndererek genç çifti tebrik etti.

 

BOL ŞAHİTLİ NİKAH

kadir-cetin.jpg

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  KOTO  Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, İzmir İl Afad Müdürü Osman Metin Sarıoğlu, Sümer Holding Genel Müdürü Şükrü Doğan, KESOB Başkanı Kemal Kaya,  Sarıoğulları Dernek Başkanı Resul Ofluoğlu,Kürşat Osman Erdoğan, Serhat Bayrak  yaptı.

 

EN AZ 3 ÇOCUK

cift----(1).jpg

Başkan Karaosmanoğlu, çiftin nikahını kıymasının ardından çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyerek, “Evlilik Allah’ı emri, Allah’ın emrini yerine getirmek de ibadettir. Bundan sonra Rabbim gönlünüzden sevgiyi ve muhabbeti eksik etmesin” dedi. Karaosmanoğlu, evlilik cüzdanını Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a verdi. Evlilik cüzdanını çifte vermeden kısa bir konuşma yapan Işık, “Bu zorlukları da aşmak için sevgi ve muhabbetle birbirinize bağlanarak halledemeyeceğiniz mesele kalmayacak. Rabbim sevginizi muhabbetinizi artırsın. Değerli ailelerinize de hayırlar diliyorum. Şunu  unutmayacağız  evliliğin  meyvesi çocuktur. Allah size en az 3 tane sağlıklı  çocuk  nasip etsin” dedi.

 

EVLİLİK CÜZDANINI IŞIK VERDİ

Işık, “Evlilik müessesinde dini ve kültürel inançlarımız içinde evin sorumluluğunun kadına ait olmasından dolayı Sevdenur Erdoğan Sarı’ya takdim ediyorum” diyerek gelin hanıma teslim etti. Törenin ardından Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu  nikah duası gerçekleştirdi. Nikah akdinin ardından davetliler genç çifti tebrik ederek, bir ömür mutluluklar diledi. Nurşah ŞAHİN

#

24 Tem 2017 - 14:27 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.