Fatih Ortaokulu’nda Bilim Fuarı Açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında Derince Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği etkinlik protokol ve velilerden yoğu...

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında Derince Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği etkinlik protokol ve velilerden yoğun ilgi gördü. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da katılarak öğrencileri yalnız bırakmadığı Bilim Fuarı’nda halk oyunları gösterisi ve müzikal dinletiler de gerçekleşti.

 

BİNADA İNCELEME

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, öğrencilerin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarı gezdi. Yapılan çalışmalarla ilgili okul müdürü Öner Savaşkan ve öğrencilerden bilgi alan Yılmaz ve Bulut, son olarak ise Fatih Ortaokulu için yeni yapılan bina alanında incelemelerde bulundu. 

#

30 May 2017 - 01:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.