Fatih ve Elif dünya evine girdi

Durdu-Dursun Akgün çiftinin güzeller güzeli kızı Elif ile Havva-Hasan Torun çiftinin yakışıklı oğlu Fatih Torun evliler kervanına katıldı. MOBESKO’nu...

Durdu-Dursun Akgün çiftinin güzeller güzeli kızı Elif ile Havva-Hasan Torun çiftinin yakışıklı oğlu Fatih Torun evliler kervanına katıldı. MOBESKO’nun tek erkek kuaförü olan Fatih Torun ve ev hanımı Elif Akgün önceki akşam Çağlayan Restaurant’ta düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün törenine, genç çiftin yakınları ve akrabaları katıldı. Elif ve Fatih çiftini MOBESKO ailesi de yalnız bırakmadı. Tebrikleri kabul eden genç çift, yakınları ve dostları eşliğinde gece boyunca doyasıya eğlendi.

 

MOBESKO AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

MOBESKO Başkanı Ramazan Baştürk, MOBESKO Site Yönetimi İdari Müdürü Mustafa Koç, Çilek Mobilya Mağazası’nın sahibi Rasim Baştürk, Cassani Desing Mağazası’nın sahibi Nihat Kurt, Çokal Mobilya personeli Abdullah Ağaç, Çilek Mobilya personeli Abdullah Baştürk, Enza Mobilya Sahibi Mustafa Baştürk, Loca Mobilya Mağaza Müdürü Çetin Mutlu, Vanessa Mobilya Mağaza Müdürü Barış Dindar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

#

11 May 2015 - 11:22 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.