Fatma Kaplan Hürriyet Şırnak’a gidiyor

Şırnak’ta kaçak çalıştırılan bir maden ocağında meydana gelen göçük sonucunda 7 madencinin hayatını kaybetmesi, 4 madencinin de yaralanması sonrası CH...

Şırnak’ta kaçak çalıştırılan bir maden ocağında meydana gelen göçük sonucunda 7 madencinin hayatını kaybetmesi, 4 madencinin de yaralanması sonrası CHP bölgeye milletvekillerinden oluşan bir heyet gönderme kararı aldı.

 

MADEN FACİASI İÇİN HEYET OLUŞTURULDU

Şırnak’ta kaçak çalıştırılan bir maden ocağında dün meydana gelen göçük sonucunda 7 madencinin hayatını kaybetmesi, 4 madencinin de yaralanması sonrası CHP bölgeye milletvekillerinden oluşan bir heyet gönderme kararı aldı. Yapılan görevlendirme ile Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu bugün Şırnak’a giderek incelemelerde bulunacak, aileler ve yetkililer ile görüşmeler gerçekleştirecek. Ahmet HAZER

#

18 Eki 2017 - 12:53 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.