FDN’den Değirmendere’de deniz manzaralı dubleksler

Kocaeli’nin güvenilir inşaat firmalarından FDN Yapı, hız kesmeden proje üretmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahse...

Kocaeli’nin güvenilir inşaat firmalarından FDN Yapı, hız kesmeden proje üretmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahsedilen firma bu defa Gölcük Değirmendere’de muhteşem deniz manzarası eşliğiyle 7 bin metrekare alan içerisinde 6 blok, 48 daire, tamamı 4+1 tip dublex daireler yapacak.

 

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLÜYOR

Şirket yetkilileri Ergül Fidan, Erdem Fidan, Eyüp Sabri Kadıoğlu ve yer sahipleri Suzan Tunalı, İbrahim Türkmenoğlu, Süheyla Gizem Türkmenoğlu, Tuğçe Atayurt eşliğinde dün FDN Plaza’da imza töreni gerçekleştirildi. 48 konutluk yeni proje başarı listesine eklendi. Şirket yetkilileri, herkesin ihtiyacına ve bütçesine uygun projeler üretmeye özen gösterirken aynı zamanda işini hakkıyla yapan güler yüzlü çalışanlarıyla A’dan Z’ye her ayrıntıyı ince ince düşünüp tartışıyor.

 

1 AĞUSTOS’TA SATIŞA ÇIKACAK

1 Ağustos’ta satışa çıkılması planlanan projenin yeni adresi Kocaeli’nin gözde semtlerinden Gölcük Değirmendere’de. Firma bünyesi, tüm projelerinin yapımında kullanılan malzeme ve işçiliğe dikkat edip kalite konusunda ödün vermeyerek her ürünün birinci sınıf olmasına özen gösteriyor. Ayrıca tüm konut satışları için ödeme kolaylığı sağlayarak müşterilerini memnun etmeyi başarıyor.

imza-006.jpg

BİR PROJE DAHA VAR

Boğaziçi İhsaniye Evleri, Yeniköy Villaları, Çayırköy Towers 1 ve 2 Konutları, Yaşamkent Gündoğdu, Bahçelievler Villaları, Karamürsel İnci Evleri gibi birbirinden güzel projelerden sonra Değirmendere projesi hayata geçiyor. Aynı zamanda çalışmaları hala devam eden yeni bir proje daha gündemde. Henüz açıklanmayan proje ise farklı bir lokasyonda daha geniş bir ürün yelpazesine sahip. FDN Yapı A.Ş’nin diğer tüm projelerini kurumsal web sitesi www.fdnyapi.com adresinden inceleyebilir, 0262 321 91 92 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz. 

#

19 Tem 2017 - 15:40 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.